Een stralende huid

Huidverbetering- en verjonging

Als schoonheidsspecialiste ga ik veel verder dan standaard schoonheidsverzorgingen. De huid moet er niet alleen beter uitzien, ze moet ook werkelijk gezonder zijn. Vele huidproblemen ontstaan namelijk in de diepere huidlagen en worden pas na verloop van tijd zichtbaar. Dankzij de skin scanner kan ik in een vroeg stadium diepere huidcondities zoals pigmentatie stoornissen, couperose, huidveroudering objectief vaststellen en op een efficiënte manier behandelen.

Revolutie in huidverbetering

Glo2Facial by Geneo

1.EXFOLIATION

Oxfoliation is de combinatie van Oxigen (zuurstof) en Exfoliation (Exfoliatie). In deze stap reageert de Primer Gel met de Oxypod om een zuurstofrijke (CO2-rijke) omgeving te creëren.

Het lichaam reageert hierop door een golf van zuurstof naar het huidoppervlak te sturen. Dit zorgt voor de ideale omstandigheden voor de huid om de actieve werkstoffen beter op te nemen.

2.ULTRASOON

Ultrasoon zorgt voor microtrillingen die de doorlaatbaarheid van de huid vergroten. Hierdoor kunnen de actieve werkstoffen in het serum tot in de diepere huidlagen doordringen.

3.TRIPOLLAR RADIOFREQUENTIE

Zit je met een verslapte huid die fijne lijntjes en rimpels vertoont? Dan zal deze 3de stap hier komaf mee maken.

De huid wordt verwarmd naar 41-42°C (voelt aan als een warme massage) dit zorgt ervoor dat het lichaam in actie

schiet en nieuw collageen en elastine gaat aanmaken. Deze zijn nodig om een volle, gladde huid te behouden en te herstellen.

Noon & Jan Marini

Facial Chemische Peeling

Ontdek de voordelen van een chemische peeling. Deze behandelin biedt tal van voordelen voor uw huid. Een chemische peeling kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het vervagen van pigmentvlekken en het verminderen van acne en acne littekens.

Bovendien stimuleren ze de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in een gezondere, jeugdigere uitstraling van uw huid. Ervaar zelf de verjongende kracht van een professionele chemische peeling.

Al onze chemische peelings worden uitgevoerd met producten en technieken van de gerenommeerde merken Noon en Jan Marini.

huidverbetering

Microneedling

Microneedling is een cosmetische procedure waarbij kleine naaldjes worden gebruikt om microscopisch kleine gaatjes in de huid te maken. Dit stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het resultaat is een gladdere, stevigere en egalere huidtextuur. Microneedling kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het vervagen van littekens, het verminderen van pigmentatieproblemen en het verbeteren van de algehele huidconditie. De behandeling wordt steeds uitgevoerd door een getrainde professional en wordt aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van jouw huid.


Waarvoor wordt Microneedling toegepast?

  • Reductie van rimpels en lijntjes
  • Huidverjonging
  • Huidversteviging
  • Reductie van littekens
  • Reductie van Striae
  • Oplichten van pigmentstoornissen
  • Verfijnen van grote poriën
  • Verbeteren van huidtextuur

eDermastamp

Voor de microneedling behandelingen maken wij gebruik van de eDermastamp.

De eDermaStamp kan als licht irriterend worden ervaren, maar is over het algemeen goed te verdragen dankzij het gebruik van een verdovende crème. Tijdens de behandeling kunnen kleine puntbloedinkjes ontstaan, die normaal zijn en bijdragen aan een gezond huidherstel. Na de behandeling kan de huid licht rood zijn, vergelijkbaar met een zonnebrand, maar dit kan worden gecamoufleerd met minerale make-up. Het wordt aanbevolen om gedurende 2 dagen geen sauna of zwembad te bezoeken, geen zware inspanningen te leveren en gedurende 10 dagen een milde reiniger te gebruiken. Retinol of Glycol producten moeten gedurende 10 dagen worden vermeden, evenals blootstelling aan de zon of zonnebank gedurende 10 dagen. Een hoge beschermingsfactor moet worden gebruikt bij blootstelling aan de zon.

De behandeling vereist meestal een kuur van 3 sessies, met een interval van 8 weken tussen elke sessie. Na 6 maanden wordt het uiteindelijke resultaat geëvalueerd, waarbij mogelijk meer behandelingen nodig zijn vanwege de tijd die nodig is voor de aanmaak van collageen.

Er zijn enkele contra-indicaties voor de behandeling, zoals actieve acne, koortsblaasjes, huidirritatie, infecties, wratten, huidkanker, huidziekten, zwangerschap, diabetes, gebruik van bloedverdunners, Retinol of Corticosteroïden.

Huidverstraking- en verjonging

Hifu

HIFU, of High-Intensity Focused Ultrasound, is een geavanceerde niet-invasieve procedure die wordt gebruikt voor huidverstrakking en verjonging. Tijdens een HIFU-behandeling worden gerichte ultrasone golven diep in de huid gestuurd. Deze golven veroorzaken warmte op specifieke punten in de diepere huidlagen, wat leidt tot de stimulatie van de natuurlijke productie van collageen. Collageen is een eiwit dat essentieel is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Door de toename van collageen wordt de huid strakker en steviger, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen en de huid een jeugdiger uitstraling krijgt. HIFU is geschikt voor verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de hals en het decolleté. Een van de grote voordelen van HIFU is dat het een niet-chirurgische en niet-invasieve procedure is, wat betekent dat er geen incisies of naalden nodig zijn. Dit maakt het een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve huidverjongingsbehandeling zonder downtime of hersteltijd.

Meest gestelde vragen

FAQ

Heb jij een vraag? Contacteer ons gerust via alle kanalen. We beantwoorden al je vragen met plezier.


• Vraag 1

Antwoord

• Vraag 2

Antwoord

• Vraag 3

Antwoord